4 resultat , med filter: Yrkesområde: restaurang-och-livsmedel
Restaurang och livsmedel
Bagare och konditor
Gymnasial nivå, Kumla yrkesvux, Studieort: Kumla
Om utbildningen
Utbildningen ska ge dig en grundläggade yrkesutbildning att söka jobb som bagare och konditor. Utbildningen ger dessutom arbetslivserfarenhet och kunskaper inom yrkesområdet. Efterfrågan på utbildade bagare och konditorer är stor.
Restaurang och livsmedel
Kock
Gymnasial nivå, Hällefors yrkesvux, Studieort: Hällefors
Restaurang och livsmedel
Kock
Gymnasial nivå, Örebro yrkesvux, Studieort: Örebro
Om utbildningen
Drömmer du om att få jobba kreativt, ta vara på hållbara råvaror och att vara eftertraktad på arbetsmarknaden? Arbetet som kock är flexibelt och kreativt. Råvaror ska väljas ut, smaker ska kombineras och maten ska presenteras på ett tilltalande sätt.
Det är viktigt att vara medveten om framtidens livsmedel och härodlade råvaror, samtidigt som du bör trivas i ett högt tempo i köket. Som kock är det viktigt att vara nyfiken och engagerad i hela processen; från jord till bord.
Restaurang och livsmedel
Kockutbildning (Gy)
Gymnasial nivå, Lindesberg yrkesvux, Studieort: Lindesberg