4 resultat , med filter: Yrkesområde: restaurang-och-livsmedel
Restaurang och livsmedel
Bagare och konditor
Gymnasial nivå, Kumla yrkesvux, Studieort: Kumla
Om utbildningen
Utbildningen ska ge dig en grundläggade yrkesutbildning att söka jobb som bagare och konditor. Utbildningen ger dessutom arbetslivserfarenhet och kunskaper inom yrkesområdet. Efterfrågan på utbildade bagare och konditorer är stor.
Restaurang och livsmedel
Kock
Gymnasial nivå, Örebro yrkesvux, Studieort: Örebro
Om utbildningen
Drömmer du om att få jobba kreativt, ta vara på hållbara råvaror och att vara eftertraktad på arbetsmarknaden? Arbetet som kock är flexibelt och kreativt. Det är viktigt att vara medveten om framtidens livsmedel och härodlade råvaror, samtidigt som du bör trivas i ett högt tempo i köket. Utbildningstiden är 41 veckor.
Restaurang och livsmedel
Kockutbildning (Gy)
Gymnasial nivå, Lindesberg yrkesvux, Studieort: Lindesberg
Restaurang och livsmedel
Restaurangbiträde
Gymnasial nivå, Örebro yrkesvux, Studieort: Örebro
Om utbildningen
Att arbeta som restaurangbiträde är ett serviceinriktat och omväxlande yrke där du har varierade arbetsuppgifter.