Vi använder webbkakor för att viss nödvändig funktionalitet på webbplatsen ska fungera för att ge dig en förbättrad upplevelse. Dessutom kan vi med ditt godkännande för analyskakor sammanställa statistik för att förbättra webbplatsen.
3 resultat
, med filter:
Yrkesområde: restaurang-och-livsmedel
Restaurang och livsmedel
Kock
Stängd
work Gymnasial nivå, business Örebro yrkesvux, place Studieort: Örebro
Omfattninginformation saknas
Ansökan öppnarinformation saknas
Ansökan stängerinformation saknas
Utbildningen börjarinformation saknas
Utbildningen slutar2026-05-29
Studietakt100 %
Utbildningens längdinformation saknas
NivåGymnasial nivå
Om utbildningen
Drömmer du om att få jobba kreativt, ta vara på hållbara råvaror och att vara eftertraktad på arbetsmarknaden? Arbetet som kock är flexibelt och kreativt. Det är viktigt att vara medveten om framtidens livsmedel och härodlade råvaror, samtidigt som du bör trivas i ett högt tempo i köket. Utbildningstiden är 40 veckor.