3 Result , med filter: Yrkesområde: restaurang-och-livsmedel
Restaurang och livsmedel
Kock
Gymnasial nivå, Örebro yrkesvux, Studieort: Örebro
About the education
Drömmer du om att få jobba kreativt, ta vara på hållbara råvaror och att vara eftertraktad på arbetsmarknaden? Arbetet som kock är flexibelt och kreativt. Det är viktigt att vara medveten om framtidens livsmedel och härodlade råvaror, samtidigt som du bör trivas i ett högt tempo i köket. Utbildningstiden är 40 veckor.
Restaurang och livsmedel
Kockutbildning (Gy)
Gymnasial nivå, Lindesberg yrkesvux, Studieort: Lindesberg
Restaurang och livsmedel
Restaurang- och måltidsbiträde med inriktning värdskap och service
Utbildningen börjar: 2026-01-12, Lekeberg yrkesvux, Studieort: Lekeberg
Läs mer om Restaurang- och måltidsbiträde med inriktning värdskap och service hos Lekeberg yrkesvux.